Eurolam newsletter

ABS rubne trake


ABS rubna traka napravljena je od ekološkog materijala akrilonitril butadien stirena s vrlo malom emisijom štetnih elemenata, vodootporna je i može se reciklirati, vrlo je fleksibilna za lakši rad i upotrebu čak i na najzahtjevnijim okvirima.

ABS rubne trake izrađuju se u različitim debljinama i širinama prilagođeni debljini ploča koje treba oblagati. U ponudi su trake bez ljepila te s već nanesenim ljepilom.

U ponudi imamo preko 1.300 dekora za izbor, u standardnim debljinama i širinama te u jumbo rolama za atipične dimenzije, u svrhu prilagodbe svakome kupcu.

Obrada vidljivih rubova korpusa ABS trakom jamči ne samo kvalitetni vizualni efekt, već i osjetno veću otpornost samih rubova koji su izloženi vanjskim utjecajima.

Pošaljite nam svoj uzorak, tražit ćemo idealno podudaranje, količine prilagođene Vašoj potrošnji.

Kontaktirajte naš komercijalni i tehnički tim koji Vam je na raspolaganju za pomoć te Vas prati u Vašim projektima.


1

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više