Eurolam newsletter

Classen

- Eurolam je zastupnik tvrtke Classen u Hrvatskoj za unutarnja sobna vrata, te nudi bogati izbor bijelih klasičnih vrata, vrata od MDF elemenata te kliznih vrata. Tvrtka se bavi proizvodnjom sobnih vrata te drugih proizvoda od drva, sa dugogodišnjom tradicijom izvedbe.

- Classen se vrata odlikuju prihvatljivim cijenama, modernim dizajnom i kvalitetom proizvoda.

- Završna obrada vratnih krila i suhomontažnih dovratnika može biti: lakirana, obložena laminatom (CPL), iridium ili primo folijom u raznim dekorima

- Sva vrata sa otvorom isporučuju se sa već ugrađenim staklom, a ispuna krila može biti: kartonsko saće ili cijevasta iverica.

- Dio asortimana sobnih vrata izložen je u našem salonu u Rakitju, gdje se može dobiti ponuda za bilo koji željeni model uz stručan savjet za najbolje rješenje. Također se može dogovorit izmjera postojećih otvora te montaža novih sobnih vrata.

- Rok isporuke za Classen vrata je 4- 5 tjedana od potvrde narudžbe.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više