Eurolam newsletter

Furnir u listovima


Korištenjem najkvalitetnije sirovine za proizvodnju furnira ispunjavaju se visoki tehnološki i estetski standardi. Prilikom proizvodnje listova furnira ostvaruje se maksimalno kvantitativno i kvalitativno iskorištenje trupaca koji se koriste za samu proizvodnju listova furnira.

Kupcima se pruža potpun osjećaj prirodne teksture i topline koju posjeduje tako prerađeno drvo. Prirodne furnire nudimo u listovima i kao spojene furnire.

Različitost boja i struktura furnira pruža gotovo neograničene mogućnosti u opremanju interijera i proizvodnji namještaja.

Posebnu skupinu furnira čine takozvani Fine line furniri i oni predstavljaju proizvod dobiven od prirodnih furnira koji su specijalnim metodama više puta dorađivani i oplemenjeni, kako bi se na kraju dobio finalni proizvod Fine line furnir.

1

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više