GTV

Slikovni rezultat za gtv logo

 

GTV je međunarodni distributer i vodeća tvrtka na području pribora za namještaj i rasvjetu na tržištu u Poljskoj. Prisutni smo na nekoliko svjetskih tržišta, uključujući Rusiju, Englesku, Kinu, Češku, Hrvatsku, Bugarsku i većinu bivših republika Sovjetskog Saveza. GTV je moderna i stručno vođena tvrtka - pouzdan poslovni partner za izvođače u cijelom svijetu. Mi smo radili više od 11 godina da bi stigli do pozicije jednog od čelnika, uvijek nudimo najbolju kvalitetu proizvoda koji su u skladu s najstrožim standardima kvalitete.

Nepromjenjivi proriteti našeg djelovanja je proizvod u skladu sa zahtjevima sigurnosti, otpornosti i trajnosti.Uvjereni smo da je to jedini način za uspjeh.Standard naših proizvoda su akreditirani po kvaliteti sa certifikatima za svaki asortiman proizvoda u našem portfelju, npr: okovi, metalne kutije i valjci slajdova. Nudimo proizvode koji se mogu prilagoditi individualnim potrebama kupca, a u skladu s najvišim standardima potrebnim u poslovnoj rasvjeti i priboru za namještaj.
 

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više