Högert Technik

Högert Technik - pouzdana kvaliteta


Högert Technik brand je koji je nastao sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnosti. Brand je stvoren za teške uvjete uporabe i za zahtjeve profesionalaca koji rade s alatom svaki dan.
Ideologija proizvoda integrirana je s svojim značajkama korištenja: to je ambicija Högert Technik inženjera koji precizno dizajniraju svaki detalj alata. Čelik kovan na optimalnoj temperaturi, pažljivo žarenja i kaljenje proizvoda, detaljna kontrola kvalitete s optimiziranom logistikom: ovi čimbenici su opis asortimana branda uz odličan omjer cijene i kvalitete.
Sirovina je suština svakog proizvoda, jer to jamči nisku potrošnju i visoku trajnost. Za ručne alate, sirovina je ugljični čelik. Högert Technik pažljivo provjerava i bira svoj čelik. U našoj ponudi su partneri među globalnim industrijskim divovima koji jamče najbolju kvalitetu metala. Oni nam omogućuju široku paletu proizvoda iz najboljih izvora.
Högert Technik proizvodi su certificirani od strane TÜV Rheinland i VDE-Zavoda. Oni također potvrđuju zahtjeve Deutsches Institut für Normung - DIN.
Kvaliteta je superiorna vrijednost Högert Technik branda. Naši laboratoriji rade testove mjerenja za provjeru kvalitete proizvoda, u svrhu poboljšanja svakog proizvoda. Neprekidno tražimo nova rješenja koja će olakšati Vaš posao.

Rezač cijevi, aluminijski, PVC, PP, PP-R, PEX/AL.

Listovi ubodne pile 132mm, brzi ravni rez, dubina 8-100mm.

Listovi ubodne pile 100mm, čisti rez, dubina 4-30mm.

Listovi ubodne pile 100mm, čisti ravni rez, dubina 3-60mm.

Listovi ubodne pile 132mm, univerzalna upotreba, dubina 3-100mm.

Listovi ubodne pile 115mm, ekstremno zavijeno rezanje, dubina 3-80mm.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više