Hranipex

 

Tvrtka Hranipex je proizvođač i distributer rubnih traka u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Naš program proizvoda obuhvaća široku kolekciju rubnih traka kao i izbor topivih, disperzivnih, montirajućih ljepila i ljepila za konstrukcije. Kao šlag na torti u ponudi imamo i paletu sredstava za čišćenje kao i sisteme za nanošenje tih sredstava, koji su izuzetno zgodni za automatsko čišćenje djelova namještaja. Savjeti naših eksperata dostupni su svima.

Hranipex je osnovan 1993. Kompanija je od tada neprestano rasla i evoluirala do današnjih dimenzija. Naš tim je vođen neprekidnim razvojem i unapređenjem naših kupaca i njihovog poslovanja. Hranipex ima firme u Republici Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Nemačkoj, Аustriji, Rumunjskoj, Mađarskoj i Ukrajini i predstavnike u ostalim evropskim zemljama. Naš cilj je da rastemo i otvorimo nova tržišta u zemljama u kojima nismo prisutni da bi donjeli sve koristi kupcima koje su proistekle iz našeg rasta.
Filozofija Hranipex kompanije se dokazala kao efikasna; nastavit ćemo tim putem i u budućnosti. Kvalitet, brzina, pouzdanost, vrhunski servis i profesionalni pristup u svim stvarima su kamen temeljac zadovoljstva naših kupaca.
Odaberite nas za Vašeg dobavljača. Dokazaćemo Vam naš kvalitet u svakodnevnom radu sa našim kupcima.

NEPRESTANO NOVI DEKORI

150 novih dekora ABS kant traka svake godine.

Mi stvaramo jako brzo.
U našoj kolekciji možete naći više od 1300 dekora ABS rubnih traka i skoro 180 dekora melaminskih rubnih traka.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više