ILVA

Image result for ilva wood furnishing logo

 

Ilva kao proizvođač je započeo svoj rad 1946. godine u Italiji, te se profilirao u jednu od glavnih Europskih tvrtki u području proizvoda za premazivanje drva.
Danas je Ilva dio IVM Chemicals, tvrtke koja je nastala 2007 iz spajanja svih tvrtki IVM grupe, specijalizirane za premaze drva, a kojih je postao dio u 1986. Iste godine, nakon stalnog rasta svojih proizvoda i brandova na tržištima diljem svijeta IVM Chemicals odlučio je stvoriti namjensku podjelu: Ilva International wood premazi, kako bi mogli jamčiti pravovremenu tehničku podršku i stalnu obuku za distributere u zemljama u kojima nije bio prisutan sa svojim podružnicama.
Misija IVM Chemicals je pružiti tehničku podršku, inovativna rješenja za sve one koje boje drvo, od malih korisnika do velikih korisnika, industrije, u službi kvalitete življenja. Ilva proizvodi su proučavani i razvijeni sa strane više od 200 znanstvenika koji, u Europskom istraživačkom i razvojnom laboratoriju u IVM grupi, rade svaki dan u stalnom kontaktu sa kupcima telematički za budućnost premaza drva, tehnološki najnaprednijim instrumentima.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više