Inter Ceramic

Inter Ceramic proizvodi daju osjećaj elegancije u kuhinji i kupaonici.

Naši su proizvodi praktični s ciljem olakšavanja svakodnevnice. Oblik i tehničke specifikacije za svaki proizvod Inter Ceramic branda dizajniran je za praktičnost korisnika, kao i velik i raznolik broj modela za različite namjene te omogućuju svima da pronađu idealan proizvod za svoj dom ili ured.

Tražimo i procjenjujemo potrebe i ideje naših kupaca. Visoka kvaliteta naših proizvoda i pouzdanost našeg koncepta jamči zadovoljstvo naših kupaca. Kontinuirano ažuriranje, proširenje i poboljšanje kvalitete raspona proizvoda čini nas konkurentnim i atraktivnim na tržištu. Mi smo otvoreni za nove ideje za rad, uvažavajući individualnost u skladu sa specifičnim zahtjevima naših kupaca.

Od 2010. Inter Ceramic brand dostupan je na stranom tržištu: Srbija, Makedonija, Grčka, Rumunjska i Hrvatska.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više