Jowat

 
Jowat SE osnovan je 1919.
Lijepljenje je najučinkovitiji način montaže danas dostupan, a time i raste potražnja. Naša stručnost na tom tržištu je izvanredna i namjera nam je dodatno proširiti naš know-how i isto prenijeti na naše klijente.
 
Naš glavni cilj je zadovoljiti očekivanja naših kupaca diljem svijeta pružajući im ljepila, kemijske proizvode i izvanrednu uslugu, kroz naše visoko motivirane i stručno osposobljene zaposlenike.
Kako bi se to dogodilo, potreban je kontinuirani razvoj kreativnosti, kvalitete svijesti i ekološke odgovornosti, produktivnost, fleksibilnost, pouzdanost i Globalna svijest. Ovim procesom se provodi potpuna predanost zaposlenika.

Od 2012. tvrka Eurolam postaje ekskluzivni distributer tvrtke Jowat za Republiku Hrvatsku
 

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više