Kastamonu

Povezana slika

 

Kastamonu Rumunjska je rezultat impresivnog investicijskog plana, sa svih segmenata, financijskih, tehničkih i ljudskih resursa, koje provode Kastamonu Entegre, dio najvećeg proizvođaća u Turskoj drvnoj industriji, počevši od 1998 godine,a glavni dioničar je (98%) Prolemn.
Nakon 14 godina kontinuiranog razvoja, postao je operativan u Reghin, kompleksna i moderna prerada drva na platformi sa 2 proizvodne jedinice i više od 800 zaposlenika.Promjena imena, od Prolemn na Kastamonu Rumunjskoj, počevši s travnjem 2012, bila zamišljena kao konačna potvrda da je tvrtka napokon je spreman obavljati svoju djelatnost u sklopu Kastamonu skupine, u skladu sa svojim pravilima i ciljevima.
Kastamonu Rumunjska je jedan od najvećih proizvođača doorskin (HDF ploče za mobilna vrata), njegova godišnja proizvodnja pokriva gotovo 10% ukupnog svjetskog kapaciteta tog tržišta.Pokretanje proizvodnje  iverice u novom proizvodnom pogonu, rezultat je 150 milijuna eura ulaganja, svakako će se KASTAMONU prikazati jednim od najboljih proizvođača ovom tržištu.
Kastamonu Rumunjska može biti savršen izbor za svakog klijenata. Mi smo u stanju zadovoljiti svoje potrebe i ispuniti potrebe, želje i  pojedinačna očekivanja svakog klijenta, nudeći široku paletu proizvoda, razvijenu  u skladu s međunarodnim standardima za kvalitetu i isporučenu na temelju uzajamno povoljnog omjera cijene i prometne politike.
Kastamonu Rumunjska proizvodi sirovu ivericu, daske u rasponu od debljine 8-40 mm iverice s procijenjenom kapaciteta od 500.000 m3/god. Proizvedene količine se koristi interno za MFC proizvodnju i za prodaju.Standardni format 2800x2070 mm, i posebne narudžbe formata mogu biti proizvedeni na zahtjev.
Povezano s MFC proizvodnjom, govorimo o 2. melamining preše s ukupnim kapacitetom od oko 20 milijuna metara kvadratnih / godina i impregnacije linija za oko 50 milijuna metara kvadratnih / god.
Kastamonu Rumunjska pripremio je početnu kolekciju s uravnoteženim rasponom dekora, uzimajući u obzir stvarni trend i potražnju na tržištu.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više