Eurolam newsletter

Kunex

- Kunex je vodeća tvrtka koja utire buduće trendove u proizvodnji i tehnologiji izrade vrata, sjedište tvrtke nalazi se u Austriji sa proizvodnjom koja se temelji na 85 godišnjem iskustvu u izradi i usavršavanju stolarskih proizvoda.

- U bogatom Kunex asortimanu vratnih krila susreću se inovacije proizvoda u najmodernijim tehnološkim uvjetima po svjetskim standardima. Koriste se visoko kvalitetni materijali s modernom površinskom obradom.

- Eurolam je generalni zastupnik tvrtke Kunex u Hrvatskoj te nudi bogati izbor unutarnjih sobnih vrata, od bijelih klasičnih vrata, furniranih, obloženih s laminatom, staklenih, kliznih do vrata izađenih po mjeri.

- Dio asortimana sobnih vrata izložen je u našem salonu u Rakitju, gdje se može dobiti ponuda za bilo koji željeni model uz stručan savjet za najbolje rješenje. Također se može dogovorit izmjera postojećih otvora te montaža novih sobnih vrata.

- Rok isporuke za Kunex vrata je 4 tjedana od potvrde narudžbe.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više