Eurolam newsletter

MisijaNaša je misija pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran asortiman kvalitetnih robnih brandova s naglaskom na vrhunske proizvode. Stvaranje i prodaja proizvoda vrhunske kvalitete, prepoznatljivih po imenu i dizajnu, koji će pridobiti i zadržati povjerenje potrošača i partnera. Naš je cilj pružiti najvišu razinu usluge, najširi izbor proizvoda i najkonkurentnije cijene.

Mi smo tvrtka utemeljena na vrijednostima i naša jezgra uključuje izvrsnu uslugu korisnicima, brigu o našim ljudima, stvaranje vrijednosti, poduzetnički duh i izgradnju snažnih i dugoročnih odnosa. Razumijemo i poštujemo mnoge izazove s kojima se suočavaju naši korisnici glede točnosti, složenosti i roka.

Naše usluge uključuju fleksibilno vrijeme isporuke, apsolutnu prilagođenost i orijentiranost korisniku te administrativnu podršku.

Održavamo čvrstu jezgru poslovanja u vlastitim proizvodima koji se prodaju izravno krajnjem korisniku. Ukratko, mi smo tvrtka temeljena na tradiciji koja se prilagođava usponima i padovima tako da naši klijenti znaju da na nas uvijek mogu računati.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više