Povratak

Nova lokacija!

04.03.2019.

Cijenjeni kupci, ovim putem Vas obavještavamo da se nalazimo na novoj lokaciji Zagrebačka 118, Sesvete. Radujemo se Vašem dolasku!

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o našem projektu novog prostora i preseljenju trgovine s adrese Savska cesta 103a, Sesvete. U sklopu projekta preseljenja objedinili smo odjele prodaje, servisa, administracije i razvoja na novu lokaciju, čime želimo dodatno unaprijediti kvalitetu naše suradnje.

Nova adresa:

Zagrebačka 118,Sesvete

Novi prostor nam je omogućio kvalitetnu prezentaciju proizvodno-prodajnog programa, raspodjelu unutar tvrtke na odjele projektiranja, prodaje i proizvodnje te povećanje skladišnog kapaciteta kako bi osigurali dostupnost što većeg dijela proizvoda u što kraćem roku.

Napominjemo da sjedište uprave do daljnjega ostaje na istoj adresi (Rakitje), a o eventualnim promjenama ćemo Vas naknadno obavijestiti. Telefonski brojevi također ostaju isti.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više