O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju, Voćarska 6b, 10437 Bestovje, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.
 
Novootvoreni prodajni centar i showroom za vrata i materijal za namještaj nalazi se na adresi Zagrebačka 118, 10360 Sesvete.
 
U Republici Hrvatskoj Eurolam se potvrdio kao tvrtka koja nudi visoko kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju najstrože standarde, kako funkcionalne, tako i estetske.
 
Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne letvice).
"Hranipex", "Jowat", "Riepe", "GTV", “Kastamonu“, "Unionplast“, “Interceramic“, "Kunex", "Lesna", "Classen" itd.
 
Otvoren je i dućan u prodajno skladišnom centru u Rakitju, gdje možete pronaći sve za proizvodnju namještaja na jednom mjestu.
 
Osim trgovine pokrenuli smo vlastitu proizvodnju furnirane rubne trake, te uslugu širinskog i dužinskog spajanja furnira. Proizvodnja je opremljena novim specijaliziranim strojevima kako bi artikli iz naše proizvodnje zadovoljavali i najstrože standarde. Isto tako posjedujemo FSC® certifikat /FSC-C120239/ za furnir koji koristimo u proizvodnji.
 
Jasno definirana strategija pokazala je uspješnost poslovanja tvrtke Eurolam. Provođenje poslovne strategije u djelo jest ponuditi vrhunsku uslugu i kvalitetu, te potpunu podršku svim klijentima.
 
 

 

 

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više