Eurolam newsletter

Oplemenjena iverica

Dekorativne ploče od iverice predstavljaju materijal koji se dobiva prešanjem drvnog iverja sa specijalnim ljepilima koja u dodiru s vodom sprječavaju znatnije upijanje vode, u ploče koje se kasnije oblažu folijama različitih dekora. Koriste se u područjima povišene vlage zraka no ne i u područjima sa čestim kontaktom s vodom.

Vrlo je rasprostranjena njihova primjena upravo zbog jednostavnosti za primjenu u područjima izrade namještaja i opremanja te uređenju interijera. U modernom opremanju interijera u širokoj je upotrebi zbog prihvatljive cijene, velikog izbora boja i mogućnosti oblikovanja. U našoj ponudi možete pronaći sve vrste iverica za izradu različitih vrsta namještaja, pločastog namještaja, kuhinja, ormara, komoda, polica i sličnog.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više