Eurolam newsletter

Povijest / Kratki profilTvrtka EUROLAM osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor s izložbenim salonom te je također otvoren novi prodajni centar u Sesvetama na adresi Zagrebačka cesta 118.

Kvalitetna ponuda rezultat je suradnje s mnogim vodećim inozemnim proizvođačima i brandovima te se EUROLAM kroz vrijeme profilirao s raznovrsnošću ponude proizvoda vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna u suglasnosti s brzom uslugom u svrhu ispunjavanja i osluškivanja potreba svojih kupaca. U mogućnosti smo zadovoljiti potrebe svojih kupaca bilo kojim lagerskim i nelagerskim proizvodima iz ponude u najkraćem mogućem roku

EUROLAM također nudi i dodatnu opremu namijenjenu proizvodnji namještaja te mogućnost opremanje objekata. Cjelokupnu ponudu materijala i atraktivnih dekora koje se mijenjaju sukladno potražnji i novitetima na tržištu možete pogledati osobno u EUROLAM izložbenim salonima te uz pomoć stručnog osoblja saznati sve potrebne informacije.

EUROLAM prati uspostavljene sigurnosne, zdravstvene, ekološke i kvalitativne standarde kako bi osigurali da naš rad ne šteti ljudima i ima najmanji mogući utjecaj na okoliš.

Politika EUROLAMA ima cilj smanjiti količinu otpada, ponovno upotrijebiti i reciklirati materijale, uključujući i neprestano poboljšanje načina zbrinjavanja i segregacije otpada. To je pristup poslovanju koji se vodi od vrha - kroz pošten savjet, brigu o odabiru, održivost te predanost izgradnji dugoročnih, pouzdanih odnosa. Poslovanje koji se temelji na jakim vrijednostima korisničke usluge. U slučaju zahtjeva kupaca mogu se po narudžbi naručiti i specijalne dimenzije koje odstupaju od standardnog programa. Stručan kadar, kvalitetna oprema i stalna opskrbljenost sirovinama omogućavaju konstantnu u radu. Upravo zahvaljujući toj konstanti i kvaliteti rada stekli smo veliki broj stalnih klijenata.

Uspon tvrtke bazira se na ljudskom kapitalu i iskustvu. Najveći resurs kojim EUROLAM raspolaže više od 20 godina jest potvrda o kvaliteti usluge i naših proizvoda te velik broj zadovoljnih korisnika u zemlji i inozemstvu.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više