Repro materijal za namještaj

U ponudi repromaterijala za namještaj imamo sve što drvnoj industriji, stolaru ili hobi majstoru treba za proizvodnju kvalitetnog, a cijenom pristupačnog namještaja - Hranipex ABS i melaminske dekorativne rubne trake, ljepila i sredstva za čišćenje, GTV okov za namještaj, vrhunske alate Högert Technik GmbH, Jowat ljepila, Riepe sredstva za čišćenje, Kastamonu oplemenjena iverica, Interceramic sudoperi i ogledala, Unionplast plastični pribor – sve su proizvodi vodećih proizvođača materijala za proizvodnju namještaja.

Ujedno imamo i vlastitu proizvodnju furnirane rubne trake te širinsko spajanje listova furnira.

Široki asortiman svih dobavljača imamo na lageru i u mogućnosti smo sve isporučiti odmah.
Na zadovoljstvo drvne industrije, svakog stolara ili hobi majstora, sve što treba za proizvodnju namještaja, može se pronaći na jednom mjestu.

Veleprodaja i maloprodajni dućan nalazi se u Rakitju, Voćarska 6b te showroom i prodajni centar u Sesvetama na adresi Zagrebačka 118.


Novosti

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više