Riepe

Slikovni rezultat za riepe logo
 
Više od 30 godina tvrtka RIEPE ® ulaže u razvoj i proizvodnju sustava za raspršivanje zajedno s odgovarajućim kemijskim proizvodima koji se koriste u drvnoj industriji. Svi kemijski proizvodi koji se koriste u elektroničkim sustavima za raspršivanje, kao i proizvodi s posebnom namjenom, su pažljivo razvijeni i proizvedeni kako bi se uz minimalnu potrošnju ostvario maksimalan rezultat s materijalima visoke kvalitete.
 
Uz proizvode za industrijsko i ručno čišćenje, tvrtka RIEPE ® proizvodi detektore metala za zaštitu strojeva i alata, kotače za poliranje, kao i druge korisne proizvode kako bi poboljšali proizvodni proces.
 
Dugogodišnje iskustvo i stručnost djelatnika omogućuju proizvode visoke kvalitete i profesionalnu uslugu što rezultira održavanjem uspješne tržišne pozicije.
 
Preporučeno od vodećih svjetskih proizvođača strojeva.

 

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više