Eurolam newsletter

Rubne trake od prirodnog furniraFurnir je unikatan proizvod koji potječe iz prirode i na kojem se jasno vide oznake koje posjeduje stablo od kojeg je izrađen, a to su godovi, prirodna struktura i boja drva.

Furnir se upotrebljava za oblaganje namještaja i na svim mjestima gdje do izražaja dolaze estetska svojstva drva. Izrađuje se postupkom rezanja drva u vrlo tanke slojeve, tzv. listove.

Rubne trake od prirodnog furnira koje se lijepe na rubove pločastih materijala nakon krojenja, osim estetske komponente samog vizualnog izgleda, služe kao zaštita od prodiranja vlage iz zraka u sam materijal, jer pod utjecajem atmosferske vlage iz zraka, drvena struktura u pločama upija vlagu i bubri.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više