Salice

Image result for salice logo

 

Krajem pedesetih godina, prva tvornica je izgrađena u Cantu. Arturo Salice započinje proizvodnju vlastite linije okova za namještaj, te se kao podrška u upravljanju priključuju i sinovi Giorgio i Luciano. Specijaliziraju se za proizvodnju spojnica za namještaj. Dana 22. veljače 1957., Salice registrira svoj prvi patent koji se odnosi na skrivene, cilindrične i samozatvarajuće spojnice za namještaj, što je bila inovativna i tehnološka prekretnica za cijeli sektor. Tako je Arturo Salice S.P.A. rođen. Salice je lider u području skrivenih spojnica i okova za namještaj, proizvodi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda namijenjenih za izradu kuhinjskih elemenata i namještaja u cjelini. S 400 zaposlenika i 8 podružnica, Salice izvozi 65% proizvoda u više od 80 zemalja diljem svijeta. Od 2000. godine se otvara tvrtka Adar S.P.A., sada poznatija kao Salice GUIDE S.p.A., koja se bavi proizvodnjom vodilica, a od 2010. godine nastaje i tvrtka BORTOLUZZI SUSTAVI S.P.A., specijalizirana za proizvodnju kliznog okova.

 

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više