Sobna vrata

logo_repro

DIGITALNI CERTIFIKAT
NAJBOLJEG OMJERA CIJENE I KVALITETE
CROATIA-945RW77
EUROLAM
za osvojeno 1. mjesto u kategoriji:
Proizvođač/ponuđač sobnih vrata
PREMA GLASOVIMA POTROŠAČA POTVRĐEN NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE
Anketno pitanje: „Navedite naziv proizvođača odnosno ponuđača sobnih vrata koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete:”
Najveći broj ispitanika odgovorio je: Eurolam.

Best Buy Award - CONSTRUCTION - Croatia - 2018/2019
Ispitanici / Uzorak: Stručnjaci iz područja građevinarstva i "uradi sam" pojedinci u Republici Hrvatskoj (N=1,200) Metodologija: CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness)
Vrijeme istraživanja: August 2018 Istraživanje proveo: ICERTIAS - International Certification Association GmbH, Zurich, Switzerland
Datum izdavanja certifikata: 13. Rujan, 2018.
Ovaj certifikat je valjan do: 01.01.2020.
Copyright © 2018, ICERTIAS - International Certification Association GmbH, Zurich, Switzerland. All rights reserved.
U sjedištu tvrtke Voćarska 6b, Rakitje nalazi se maloprodaja i veleprodaja unutarnje stolarije (vrata i dovratnici te opšavne i laminatne lajsne
sa pvc priborom).

U izložbenom prostoru moguće je pogledati dio asortimana sobnih vrata naših europskih dobavljača: Kunex, Lesna, Classen i dr.

Stručno osoblje ponudit će vam pomoć u odabiru unutarnjih vrata za sve privatne i poslovne objekte.

Uz široku ponudu unutarnje stolarije, raznih furnira i dekora, dobiti ćete i potrebna pojašnjenja o tehničkim karakteristikama materijala.

Opremanja objekata


Širenjem poslovanja u Eurolam d.o.o. formiran je poseban segment poslovanja koji se bavi opremanjem objekata i uredskih prostora. Vršimo usluge dizajniranja interijera i opremanja interijera u vidu planiranja izbora vrata po mjeri te montaže istih od kuhinja, dječjih i spavaćih soba, dnevnih boravaka, kupaonica, uredskih prostora, trgovina, kafića i restorana, apartmana i sl. Dugogodišnje iskustvo i kvalitetu u opremanju objekata mogu potvrditi naši poslovni partneri, vlasnici velikog broja hotela, privatnih domova te poslovnih prostora diljem Hrvatske.

U mogućnosti smo Vam ponuditi visokokvalitetna vrata renomiranih proizvođača prilagođena svakoj djelatnosti, atraktivnog modernog ili klasičnog dizajna za svaki prostor. Svi naši proizvodi iz objektnog programa zasigurno će zadovoljiti sve standarde uvažavajući Vaše želje i potrebe.

Prilagodba Vašim očekivanjima, ali i Vašem budžetu te kontrola kvalitete temeljni su elementi našeg poslovanja.

U početku je bitan detaljan monitoring i izmjera prostora te razgovor s investitorom. Nakon toga slijedi osmišljavanje projekta u skladu sa željama i potrebama investitora te naručivanje i priprema svih potrebnih elemenata. Na samom kraju realizacije dolazi dostava, ugradnja i montaža. Poštivanje dogovorenih financijskih i vremenskih okvira jezgra je našeg poslovanja.

Eurolam d.o.o. dokazao se kao pouzdan i idealan partner u adaptaciji poslovnih i stambenih zgrada te objekata javne namjene. U potpunosti nam prepustite brigu o realizaciji procesa opremanja do samog kraja izvedbe projekta.

Opširnije

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više