UnionPlast

Related image

UnionPlast Srl je tvrtka koja je aktivna u sektoru plastike od 1976. godine.
Trideset godina iskustva, izuzetna garancija svog ozbiljnog rada, pouzdanosti i kvalitete, omogućava tvrtki UnionPlast širenje svoje palete proizvoda, a samim time i svoje vlastite tržište reference kao specijalizirana tvrtka koja se potvrđuje u proizvodnji dijelova za kuhinjski namještaj.
Zahvaljujući tehničkim i estetskim karakteristikama UnionPlast proizvoda, oni se uspješno koriste od strane mnogih poznatih i međunarodnih proizvođača kuhinja.
Unionplast također ima certifikat ISO 9001: 2008 n. 219132, koji izdaje ACCREDIA.
Interni sustav kontrole kvalitete, koji provjerava svaku fazu proizvodnje, osiguravajući standarde kvalitete potrebne od strane kupaca i održavanje europskih standarda - to je ono što garantira UnionPlast kvalitetu proizvodnje.
UnionPlast proizvodi: Kvaliteta, vrijednost i funkcionalnost je zajamčena.
Vaš kuhinja + Unionplast pribor = savršeno podudaranje!

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više