Povratak

VAŽNA OBAVIJEST!

23.03.2020.

S obzirom na trenutnu situaciju izazvanu virusom COVID-19, donijeli smo određene mjere s ciljem suzbijanja širenja virusa te zaštite zaposlenika i poslovnih partnera.

Sve epidemiološke mjere i preporuke primjenjivat će se i unutar samih centara u vidu odstojanja od 2 metra, ograničenog broj ljudi u prodajnom prostoru, dezinficiranju ruka te izdavanju robe bez kontakata.

Bez obzira na rad Prodajnih centara i dalje apeliramo da što više koristite usluge;
 
  • Slanja narudžbi e-mailom
  • Plaćanje Internet bankarstvom odnosno kartično plaćanje u samim centrima
  • Korištenje naše dostave
Načini preuzimanja naručene robe:
 
  • Preuzimanje robe na našem skladištu
Kontaktirajte centar u kojem ćete podići robu, dostavite vašu narudžbu mailom ili telefonom, najavite kada ćete doći i preuzeti robu. Dolaskom pred naše skladište kontaktirajte djelatnike skladišta i obavijestite ih da ste došli preuzeti naručenu robu. Roba će Vas čekati pripremljena, te će je djelatnici izvesti van skladišta i odložiti na mjesto predviđeno za preuzimanje.
 
  • Naša dostava – dostava kamionom tvrtke Eurolam
  • Dostava robe kurirskim službama
Svakako želimo održati normalno poslovanje koliko god je to moguće, ali su nam sigurnost i zdravlje naših zaposlenika, kao i svih korisnika naših usluga te poslovnih partnera, ipak na prvome mjestu te stoga poduzimamo sve moguće mjere opreza. Molimo kupce da se pridržavaju mjera opreza jer samo uzajamna suradnja i poštivanje preporuka može pomoći u prevenciji.
Sve bitne informacije o radnom vremenu redovito se objavljuju na našoj web stranici.

Zahvaljujemo na razumijevanju i podršci!
Vaš Eurolam d.o.o.
 

 

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više