Eurolam newsletter

Vizija


Biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - kupcima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac te pouzdan partner.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših kupaca te kroz stabilan i održivi razvoj svojim partnerima i zaposlenicima pružati dobro okruženje i poslovnu sigurnost.

Koristeći znanja i iskustva te uvažavajući razvoj i jačanje robnih marki želimo nastaviti razvoj tvrtke u cjelini te inovacijama i partnerskim odnosom održati zadovoljstvo potrošača na najvišoj razini. Suvremena tehnologija, tradicija, inovativnost i kvaliteta proizvoda osnovni su elementi razvoja i proizvodnje proizvoda.

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više