VIZIJA


Biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - kupcima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac te pouzdan partner.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših kupaca te kroz stabilan i održivi razvoj svojim partnerima i zaposlenicima pružati dobro okruženje i poslovnu sigurnost.

Koristeći znanja i iskustva te uvažavajući razvoj i jačanje robnih marki želimo nastaviti razvoj tvrtke u cjelini te inovacijama i partnerskim odnosom održati zadovoljstvo potrošača na najvišoj razini. Suvremena tehnologija, tradicija, inovativnost i kvaliteta proizvoda osnovni su elementi razvoja i proizvodnje proizvoda.

MISIJA


Naša je misija pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran asortiman kvalitetnih robnih brandova s naglaskom na vrhunske proizvode. Stvaranje i prodaja proizvoda vrhunske kvalitete, prepoznatljivih po imenu i dizajnu, koji će pridobiti i zadržati povjerenje potrošača i partnera. Naš je cilj pružiti najvišu razinu usluge, najširi izbor proizvoda i najkonkurentnije cijene.

Mi smo tvrtka utemeljena na tradicionalnim vrijednostima što poradzumijeva izvrsnu uslugu korisnicima, brigu o našim ljudima, stvaranje vrijednosti, poduzetnički duh i izgradnju snažnih i dugoročnih odnosa. Razumijemo i poštujemo mnoge izazove s kojima se suočavaju naši korisnici glede točnosti, složenosti i roka.

Naše usluge uključuju fleksibilno vrijeme isporuke, apsolutnu prilagođenost i orijentiranost korisniku te administrativnu podršku.

Održavamo tradiciju kvalitetnog poslovanja u vlastitim proizvodima koji se prodaju izravno krajnjem korisniku. Ukratko, mi smo tvrtka temeljena na tradiciji koja se prilagođava svojim partnerima tako da naši klijenti znaju da na nas uvijek mogu računati