Vlastita proizvodnjaJedini u regiji imamo vlastitu proizvodnju furnirane trake koju neprestano prilagođavamo i proširujemo u skladu s zahtjevima tržišta. EUROLAM prati uspostavljene sigurnosne, zdravstvene, ekološke i kvalitativne standarde kako bi osigurali da naš rad ne šteti ljudima i ima najmanji mogući utjecaj na okoliš. Politika EUROLAMA ima cilj smanjiti količinu otpada, ponovno upotrijebiti i reciklirati materijale, uključujući i neprestano poboljšanje načina zbrinjavanja i segregacije otpada. To je pristup poslovanju koji se vodi od vrha - kroz pošten savjet, brigu o odabiru, održivost te predanost izgradnji dugoročnih, pouzdanih odnosa. Poslovanje koji se temelji na jakim vrijednostima korisničke usluge.

Proizvodnja furnirane trakeEUROLAM ima vlastitu proizvodnju furnirane rubne trake, te uslugu širinskog i dužinskog spajanja furnira. Sa povećanjem proizvodnog programa dolazi do potrebe, kako za povećanjem broja zaposlenih, tako i za modernizacijom opreme i proširenjem proizvodnih objekata koji su u planu. Sljediv rast iz godine u godinu daje snažnu financijsku platformu na kojoj se nastavlja rast poslovanja kroz razna ulaganja u izgradnju infrastrukture koja omogućava značajno povećanje ponude proizvoda i dodatno poboljšanje vrijednosti usluga korisnicima. Proizvodnja je opremljena novim specijaliziranim strojevima kako bi artikli iz vlastite proizvodnje zadovoljavali i najstrože standarde. EUROLAM koristi drvo certificirano FSC-om te radi s etičkim dobavljačima drugih sirovina iz održivih izvora.

FSC® certifikat FSC-C120239 Šifra certifikata TUEV-CoC-000523

Cilj FSC /Forest Stewardship Council®/ organizacije je promoviranje odgovornog upravljanja svjetskim šumama. Jedan od zadataka FSC organizacije je uspostava normi čijom primjenom se osigurava promicanje ekološki odgovornog, društveno korisnog i ekonomski održivog gospodarenja svjetskim šumskim resursima. Uz pomoć podizanja ekološke svijesti potrošača nastoji se potaknuti trajno gospodarenje šumama.

FSC CoC /Chain of Custody/ certifikacija predstavlja potvrđivanje lanca brige za održivi razvoj svjetskih šumskih resursa, šumskih ekosustava, a time i ekološke ravnoteže. Lanac brige prati FSC certificirani materijal kroz proizvodni proces od šume do potrošača uključujući sve međustadije i svi vlasnici u proizvodnom lancu moraju biti nositelji FSC certifikata da bi se u konačnici finalni proizvod mogao označiti propisanim FSC oznakama. Takve oznake predstavljaju poveznicu između odgovorne proizvodnje i potrošnje odnosno omogućuju potrošačima da donesu odluku o društveno-ekološki odgovornoj kupnji. Proizvodi koji nose FSC znak imaju sljedivost jer FSC CoC zahtijeva sljedivost dokumentacije od početka proizvodnje sirovine do izrade, odnosno isporuke gotovog proizvoda klijentu, što podrazumijeva da svi uključeni u lancu proizvodnje moraju biti nositelji FSC certifikata.

Od početka tvrtka se bavi proizvodnjom rubnih traka od furnira za namještaj i u toj proizvodnji imamo veliko iskustvo i znanje. Rubne trake možemo proizvoditi iz bilo koje vrste prirodnog i fineline furnira od debljine 0,6 mm do 1 mm. Proizvodimo rubne trake koje se lijepe na bočnu stranu iverice ili panel ploče koja je furnirana, na „faltz“ od vratnih krila, kojom se oblažu parket lajsne, dovratnici za vrata, pokrovne lajsne itd.

Opširnije

Povijest / Kratki profilTvrtka EUROLAM osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor s izložbenim salonom te je također otvoren novi prodajni centar u Sesvetama na adresi Zagrebačka cesta 118.

Kvalitetna ponuda rezultat je suradnje s mnogim vodećim inozemnim proizvođačima i brandovima te se EUROLAM kroz vrijeme profilirao s raznovrsnošću ponude proizvoda vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna u suglasnosti s brzom uslugom u svrhu ispunjavanja i osluškivanja potreba svojih kupaca. U mogućnosti smo zadovoljiti potrebe svojih kupaca bilo kojim lagerskim i nelagerskim proizvodima iz ponude u najkraćem mogućem roku

EUROLAM također nudi i dodatnu opremu namijenjenu proizvodnji namještaja te mogućnost opremanje objekata. Cjelokupnu ponudu materijala i atraktivnih dekora koje se mijenjaju sukladno potražnji i novitetima na tržištu možete pogledati osobno u EUROLAM izložbenim salonima te uz pomoć stručnog osoblja saznati sve potrebne informacije.

EUROLAM prati uspostavljene sigurnosne, zdravstvene, ekološke i kvalitativne standarde kako bi osigurali da naš rad ne šteti ljudima i ima najmanji mogući utjecaj na okoliš.

Politika EUROLAMA ima cilj smanjiti količinu otpada, ponovno upotrijebiti i reciklirati materijale, uključujući i neprestano poboljšanje načina zbrinjavanja i segregacije otpada. To je pristup poslovanju koji se vodi od vrha - kroz pošten savjet, brigu o odabiru, održivost te predanost izgradnji dugoročnih, pouzdanih odnosa. Poslovanje koji se temelji na jakim vrijednostima korisničke usluge. U slučaju zahtjeva kupaca mogu se po narudžbi naručiti i specijalne dimenzije koje odstupaju od standardnog programa. Stručan kadar, kvalitetna oprema i stalna opskrbljenost sirovinama omogućavaju konstantnu u radu. Upravo zahvaljujući toj konstanti i kvaliteti rada stekli smo veliki broj stalnih klijenata.

Uspon tvrtke bazira se na ljudskom kapitalu i iskustvu. Najveći resurs kojim EUROLAM raspolaže više od 20 godina jest potvrda o kvaliteti usluge i naših proizvoda te velik broj zadovoljnih korisnika u zemlji i inozemstvu.

Opširnije

Novosti

O nama

Tvrtka Eurolam osnovana je 20. prosinca 1993. godine. Sjedište tvrtke je u Rakitju (Zagreb), Voćarska 6b, gdje se nalazi i skladišno prodajni prostor.

Tvrtka Eurolam jedan je od najjačih hrvatskih zastupnika eminentnih europskih i svjetskih brandova s područja izrade namještaja i opremanja doma, te unutarnje stolarije (vrata, dovratnici, opšavne i laminatne lajsne).

Saznaj više