Ulazna vrata ostavljaju prvi dojam o vašem domu. Ogledalo su toga što ljudi mogu očekivati kada ulaze u vaš dom, te ujedno pokazuju i vrijednost vašeg doma. Kod odabira ulaznih vrata na umu trebate imati njihovu primarnu svrhu, a to je funkcionalnost.

Eurolam - sve što Vam treba za opremanje doma na jednom mjestu!

Gradite kuću, stan, apartman, objekte? Mijenjate unutarnju stolariju zbog dotrajalosti? Tu smo za Vas, obratite nam se s povjerenjem!

Moderni dizajn, klasika ili elegancija?

Kako se upustiti u kupnju kada ne znamo ništa o izboru sobnih vrata?

Upravo zato, u moru raznih informacija, mišljenja, ukusa, a kao stručnjaci za područje sobnih vrata, željeli smo Vam olakšati kupnju vrata te pružiti najvažnije informacije.

Vrata za spavaću sobu

Zašto baš mi?

Kao našu glavnu prednost ističemo vrhunsku kvalitetu proizvoda koje za Vas izrađujemo točno po mjeri, te naše stručno i ljubazno osoblje. Sve od prodavača koji su tu za sve Vaše upite, zatim naši stručni tehnolozi koji nude profesionalnu izmjeru Vaših građevinskih otvora, upućuju Vas na završne detalje te pronalaze rješenja za svaki upit, pa sve do realizacije, a to su naši monteri sa dugogodišnji iskustvom ugradnje vrata. Naše dugogodišnje poslovanje dokaz je našeg uspješnog i profesionalnog rasta i razvoja te pristupa poslu, a sve u cilju zadovoljenja potreba tržišta.

Vrata kao odraz Vašeg doma

Vrata su investicija koja traje godinama, stoga je važno izabrati ona koja zadovoljavaju Vaš ukus. Vrata daju velik doprinos i karakter unutrašnjosti Vašeg doma te prikazuju Vaš jedinstven stil i osobnost. No ona nisu samo funkcionalni dio vašeg doma ili poslovnog prostora, već daju i estetsku notu, ali i sigurnosni element koji na posljetku utječe na cjelokupni dojam vašeg prostora. Omogućuju vam da povežete ili razdvojite prostorije te na taj način regulirate protok zvuka.

Ako Vas muče pitanja poput ''Koja vrata odabrati?'', ''Koju ispunu trebam?'', ''Koja cijena je prihvatljiva?'', "Koji dekor odabrati?"  U nastavku donosimo odgovore na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Koju ispunu izabrati?

Prilikom kupnje vrata važno je naglasiti da imamo dvije vrsta ispune, a to su cjevasta iverica i kartonsko saće.
Vratno krilo izrađeno od cjevaste iverice omogućava bolju zvučnu i toplinsku izolaciju te je robusnije od vratnog krila ispunjenog kartonskim saćem. Premda cijenom povoljnija, mana vratnih krila izrađenih od kartonskog saća dakako je zvučna izolacija koja je, posebice u stanovima sa manjom kvadraturom izuzetno važna.  Uzmimo za primjer perilicu rublja koja pere noću, a blizu je spavaća soba. Nikako ne bismo voljeli ustati na posao umorni i nenaspavani, stoga naša preporuka svakako ide za vratno krilo ispunjeno cjevastom ivericom.    
 
Vratno krilo s ispunom od kartonskog saća

Vratno krilo s ispunom od cjevaste iverice

Vrsta završnih obrada i koju odabrati?

Završna obrada sobnih vrata može biti sljedeća;

Vratno krilo u obradi furnira unikatno je i izrađeno od najkvalitetnijih stabala. Dobiveno je preradom prirodnog drva pa je samim time najprirodnija obrada.

Lesonit je sirovo vratno krilo koje možete urediti prema svom ukusu. Želite li svome djetetu urediti sobu i obojati ju u njihove omiljene boje, možete to učiniti na način da kupite naše MDF krilo te boju u koju želite obojati vrata te tako vašem djetetu izmamiti osmijeh na lice.

Dekor krila imitacija su izvedbe pravog drva. Uz jednostavnost održavanja, glavna karakteristika je što možete odabrati krila u dekoru koji Vam se savršeno uklapa u nijanse doma. Pa tako primjerice, možete izabrati vratna krila orah, hrast, sonoma, bijeli dekor ili pak dodati osvježenje uz dekor krilo sa alu lajsnama.

Klizna vrata

U našoj ponudi možete pronaći set kliznih vrata u raznim dekorima idealna za Vaš dom ili poslovni prostor. Klizna vrata dolaze u pakiranju sa blendom i vodilicom.

IZBOR KLIZNIH VRATA

Što je suhomontažni, što klasičan a što tunelski dovratnik?

Suhomontažni dovratnik je dovratnik koji u potpunosti obuhvaća zid na koji se vrata ugrađuju, a prodaju se zasebno ovisno o mjerama vaših zidarskih otvora te kao takvi sadrže prihvatnike za bravu, dvije spojnice, brtvu i  opšavne letve. Svaki suhomontažni dovratnik može se smanjiti za -1 te povećati za +1 cm.

Klasičan dovratnik odgovara isključivo zidu debljine 10 cm te dolazi u setu sa vratima. Također uz set možete kupiti i pokrovne (opšavne) letve koje se prodaju zasebno, debljine 4 ili 6 cm, jednostrano ili obostrano, izbor je na vama. Klasičan dovratnik sa setom vrata možete kupiti u dekoru hrast, bijelo, bijelo sa 4 alu lajsne, orah, orah 4 alu lajsne, furnir, classic.

Tunelski (slijepi,prolazni) dovratnik je dovratnik koji kao i suhomontažni obuhvaća zid, no razlika je u tome što se na njega ne kače vrata, nema okov te služi za spajanje 2 otvorena prostora ili se može ugraditi zajedno sa kliznim vratima.

IZBOR SUHOMONTAŽNIH DOVRATNIKA

Kvake

Kvake su danas važan modni detalj koje upotpunjuju izgled vratnog krila i daju ''finish touch'' na cjelokupni izgled. U našoj ponudi možete pronaći lagerske modele kvaka u obradama aluminija i inox-a, no moguće je naručiti kvake u obradama titan, mat, crne, bijele, mesing, crom, ili kvalitetne resista modele koji jamče svoju dugotrajnost.

Naše kvalitetno i uslužno osoblje montera nudi uslugu montaže vratnih krila i njegovih elemenata. Naša montaža uključuje:

  • Izmjeru i savjetovanje
  • Dopremu i nošenje (lift, stubište...)
  • Uklanjanje i odvoz starih vrata
  • Ugradnju novih vrata