Filtriranje

Högert Technik brand je koji je nastao sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnosti. Brand je stvoren za teške uvjete uporabe i za zahtjeve profesionalaca koji rade s alatom svaki dan.
Ideologija proizvoda integrirana je s svojim značajkama korištenja: to je ambicija Högert Technik inženjera koji precizno dizajniraju svaki detalj alata. Čelik kovan na optimalnoj temperaturi, pažljivo žarenja i kaljenje proizvoda, detaljna kontrola kvalitete s optimiziranom logistikom: ovi čimbenici su opis asortimana branda uz odličan omjer cijene i kvalitete.
Sirovina je suština svakog proizvoda, jer to jamči nisku potrošnju i visoku trajnost. Za ručne alate, sirovina je ugljični čelik. Högert Technik pažljivo provjerava i bira svoj čelik. U našoj ponudi su partneri među globalnim industrijskim divovima koji jamče najbolju kvalitetu metala. Oni nam omogućuju široku paletu proizvoda iz najboljih izvora.
Högert Technik proizvodi su certificirani od strane TÜV Rheinland i VDE-Zavoda. Oni također potvrđuju zahtjeve Deutsches Institut für Normung - DIN.
Kvaliteta je superiorna vrijednost Högert Technik branda. Njihovi laboratoriji rade testove mjerenja za provjeru kvalitete proizvoda, u svrhu poboljšanja svakog proizvoda. Neprekidno traže nova rješenja koja će olakšati Vaš posao.

Kategorije proizvoda
Kategorije
Filtriranje